zomer

shop'o clock

Time to hit the shops!

1
louis

NIEUW

Het mannenterritorium

OOSTENDE

Clothes don’t make the man, but they can make the man look great, is de slogan van Louis. Laat het duidelijk zijn, bij Louis weten ze meteen wat je wel en niet staat en welke outfit je laat stralen. Dit is dan ook een echte herenboetiek die uitpakt met een goed gekozen selectie kwaliteitsmerken. Een plek waar mannen opgelucht adem halen en fijn gekleed terug buiten stappen.

Louis, James Ensorgalerij 24, Oostende, louis-oostende.be 

2
lessoeurs

NIEUW

Samen sterk

KNOKKE-HEIST

Drie zussen met goede smaak, dat was de start van Les Soeurs. Jules, Kay en Clio delen een passie voor juwelen en accessoires en dat leidde al snel tot een eigen, betaalbare collectie. Online, in Hasselt en sinds kort ook in Knokke-Heist te bewonderen. Kwestie van al die pracht even te kunnen besnuffelen voor je toehapt.

Les Soeurs Store Knokke, Antoine BrĂ©artstraat 19, Knokke-Heist, lessoeurs.be 

3
food

Foodshoppen!

SINT-IDESBALD & KOKSIJDE-OOSTDUINKERKE

Foodies weten het al langer, wie houdt van het goede leven vindt zijn gading in Sint- Idesbald. Hier bevinden zich immers een aantal topzaken die eersteklas kwaliteit garanderen. Bij Dierendonck koop je heerlijk vlees, bij Mare Nostrum koop je uitstekende vis en wie geen zin heeft om zelf aan de slag te gaan kan meteen ook zijn benen onder tafel schuiven in Carcasse of Julia, de restaurants die bij de zaken horen. De Zee van Smaak fietsroute, die vertrekt in De Panne, rijgt al die en nog andere smakelijke adressen netjes aaneen. Trappen zonder honger te lijden!

Ontdek deze adresjes

Deze longread kwam tot stand in samenwerking met BrandTales, de branded content afdeling van De Persgroep Advertising & De Kust en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.