lente

slapen aan zzzee

Bed, bad en breakfast.

Nachtrust voor het hele gezin

apartmoment

De Haan - Wenduine
#kidsproof

Met het hele gezin op stap, maar ook nood aan wat me- of we-time? Dan ben je in ApartMoment aan het goede adres. Hier boek je immers geen hotelkamer maar wel een hotelappartement, studio of loft. Ruimte zat dus en het ontbijt krijg je er bij. Alweer een zorg minder. Bovendien kun je op het gelijkvloers ook lunchen, handig voor wie graag eens blijft surplacen. 

Bootje varen of net niet?

woonboot

Nieuwpoort
#kidsproof

De ene boot is duidelijk de andere niet. Deze woonboten liggen te blinken in Nieuwpoort en hebben ondermeer dankzij hun terras en onbelemmerd 270° zicht eerder appartementallures. Geschikt dus voor zowel romantische meerwaardezoekers als nieuwsgierige gezinnen die op zoek zijn naar zalige rust.

rental.homeboat.eu

Dakgeluk

rooftop

Knokke

Een rooftopbar pal op het Albertplein in Knokke, op het dak van het Memlinc Hotel. Of luxe vermenigvuldigd met luxe. Goed voor een ongehinderd zicht van het Zwin tot Zeebrugge. Je eet hier wat gerookte zalm, kaviaar of oesters en drinkt er een glaasje Champagne bij. Welkom in het kloppende hart van het mondaine Zoute.

Blijven aperitieven

lapereau

Blankenberge

Van sommige barstoelen raak je net iets moeilijker los. In l’Apereau bijvoorbeeld. Hier krijg je naast de cocktailklassiekers ook een resem vernieuwende signature cocktails geserveerd die smaken naar meer. Wat dacht je van aardbeien & balsamico of limoen en pistache?

Deze longread kwam tot stand in samenwerking met BrandTales, de branded content afdeling van De Persgroep Advertising & De Kust en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.