lente

shop'o clock

Time to hit the shops!

1
nr12

Nu ook voor mannen!

Nieuwpoort

Dames vinden al langer hun weg naar nr12 om zich te vergapen aan de uitgekiende modecollectie die Joelle seizoen na seizoen samenstelt. Goed nieuws, voortaan worden ook de heren er op hun modieuze wenken bediend. En wie ter plekke twijfelt, kan nadien ook nog online bestellen. 

2
wildkop

Niet getest op dieren!

Nieuwpoort

Gek op opgezette vlinders maar tegelijkertijd ook overtuigde dierenfan. Geen nood, Wildkop lost het dilemma voor je op en pakt uit met wondermooie vlindercollages. Unieke polaroid kunstwerken waar geen vlinder voor doodging…

3
lily

Lily barst uit haar voegen

Oostende

Momenteel wordt er met man en macht gewerkt zodat er binnenkort, schuin tegenover de deur, een gloednieuwe Lily kan verrijzen. Een Lily met nog meer betaalbare hippe modefolietjes én ook wat leuke interieurspullen die je absoluut moet hebben. Wordt dus vervolgd!

4
gino

Funky fietsen

Oostende

De ene fietswinkel is de andere niet en dat weten ze in Oostende maar al te goed. Je vindt hier immers een heuse fietsboetiek, GinoBikes, en een lifestyle fiestboetiek, Gino Boutique. Fietsfans vinden hier alles wat hun hartje beheert, de rest wordt instant ook een beetje fietsgek. Zo bijzonder kan een fietswinkel zijn.

5
yaya

Dubbel Yaya

Knokke en Nieuwpoort

Knokke had al zijn eigen Yaya-boetiek, ondertussen ging ook Nieuwpoort voor de bijl. Je vindt er tijdloze, betaalbare stukken die je makkelijk in elke kleerkast integreert. De Nederlandse keten pakt uit met hemdjurken, oversized blazers, glanzende bombers, …

6
lolotte

Lol bij Lolotte

Oostende

Er bestaan kinderwinkels waar je, als moeder, niet kunt passeren zonder kloppend hart. Lolotte is zo’n kinderparadijs waar je telkens halt moet houden. Willen of niet, hier bezwijkt jong en klein.

Deze longread kwam tot stand in samenwerking met BrandTales, de branded content afdeling van De Persgroep Advertising & De Kust en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.