winter

slapen aan zzzee

Bed, bad en breakfast.

Bioscoop meepikken

1

Van Knokke-Heist over De Panne en Blankenberge tot Koksijde en Oostende. Tal van badsteden beschikken over hun eigen bioscoop. High tech Kinepolis-luxe in Knokke-Heist en Oostende, old school kleinschalige charme in de dorpscinema Rio in De Haan. Voor elk wat wils op een donkere dag.

Santé

2

Zin in een pintje om op te warmen? En mag dat al eens een stevig speciaalbier zijn? Dan zit je goed in een van de biercafés aan de Kust. In Bierhuis Herman (Blankenberge) vind je 25 bieren van het vat en wel 100 op de fles. Goed voor ondermeer een mooi assortiment geuzen en een resem traditionele krieks. Café Botteltje in Oostende, sinds jaar en dag een begrip, pakt uit met zo’n indrukwekkende getallen. Hier 16 bieren van het vat, een eigen bier, een collectie trappistenbieren om u tegen te zeggen en gerechten die perfect bij dat gerstenat passen. Laat het je smaken!

Winters logeren

3

Logeren aan zee is altijd een goed idee en ’s winters nog knusser. Maar misschien zie je door het bos de bomen niet meer? Of wil je eens een ander hotel of een andere badplaats uitproberen? Even klikken en je krijgt meteen een hoop inspiratie geserveerd. Logeren with a view? Of liever een trendy stek? Met zijn tweetjes of met de hele familie? Graag wat topservice? Alles kan!

(ps: alle vermelde adressen zijn Q-adressen en ontvingen dus een Quality Service Label)

Zelfs kamperen!

4

Heel wat campings blijven ook ’s winters geopend. Net iets kouder, maar des te gezelliger. Je kunt er terecht met je eigen caravan of mobilhome of ter plekke een chalet, bungalow, caravan of vakantiehuisje huren. En echte durfals zetten gewoon hun tent op.

meer info

Deze longread kwam tot stand in samenwerking met BrandTales, de branded content afdeling van De Persgroep Advertising & De Kust en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.