Alles op een rijtje

Romantische tomatendesserts
Aan tafel met Peppe en Elisa
Lasagne alla Peppe
De favoriete pasta van Sven Ornelis
'Ballekes', comfy of healthy
Zo gebruik je 10 soorten bliktomaten
Vers versus uit blik: wat is beter?
Sharing is caring
Gaat liefde echt door de maag?
One pot dishes

Samen smaakt alles beter

Geen liefde zo oprecht als de liefde voor lekker eten. Het is een liefde die ons samenbrengt, die zorgt voor onvergetelijke herinneringen en die uitnodigt om te genieten, wat de gelegenheid ook is. Of je nu aanschuift voor een romantische tête-à-tête, een gezellig diner met vrienden of gewoon een doordeweekse snelle hap, met liefde klaargemaakt: alles smaakt beter in fijn gezelschap. En sta je samen aan het fornuis, dan wordt er tussen alle ingrediënten door ongetwijfeld ook wat genegenheid in je recept verwerkt. Want niets zo liefdevol dan een overheerlijke, hartverwarmende maaltijd die de smaakpapillen verwent.

De liefdevolle smaak van Italië

Lekker eten en samen tafelen, dat zit bij Italianen in het bloed. Essentieel voor de authentieke Italiaanse keuken zijn pure, kwaliteitsvolle producten die op zichzelf een scala aan smaken omvatten. Eenvoud is rijkdom, luidt het motto. En het is precies die eenvoud die ELVEA hoog in het vaandel draagt. 

Voor hun hele gamma tomatenproducten gebruikt ELVEA uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, met de Italiaanse zon als ultieme smaakmaker. De zongerijpte tomaten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie geplukt en verwerkt in de regio’s Parma en Salerno. Tijdens de oogstperiode vindt ook de productie plaats, want rijpe tomaten wachten niet graag. Het échte Italië, lekker en gezond, proef je meteen. En de liefde, die laat zich vanzelf proeven, samen in de keuken en aan tafel.

100% natuurlijk, boordevol smaak

proef de échte Italiaanse keuken met de tomatenproducten van ELVEA

Ontdek meer