Het is tijd voor een goed gesprek. Tijd om onvergetelijke herinneringen op te halen van toen en om te dromen van wat komt. Om tijd door te brengen met elkaar, om te delen en te genieten. Geniet ondertussen van het uitgesproken karakter van jouw favoriete Leffe.

Want Leffe brengt mensen samen. Lees hieronder hoe Gilles Van Bouwel het liefst de zomer doorbrengt en waar je afkoelt met een frisse Leffe van ‘t vat, onder andere in Brussel en Antwerpen. In de Leffe Gids vind je de beste plekken om al je vrienden rond de tafel te verzamelen. Laat ‘t smaken.

De zomer van Gilles Van Bouwel 

Met een drukke agenda geniet televisiegezicht Gilles Van Bouwel van de zomer in eigen stad. Het liefst verzamelt hij al zijn vrienden op een terras, voor een goed glas. Tijd om te mijmeren en om te koesteren wat nu is. “Het allerleukst zijn ongeplande avonden die eindeloos duren en waarvan je achteraf zegt: weet je nog, toen we daar zaten?”

Lees meer

Brings more to the cities

Genieten van de zomervakantie in eigen land, dat doe je bij voorkeur op een terras met een goed glas. In het Antwerpse Stadspark kijkt Bar Capitale uit naar een muzikale zomer, in het unieke decor van Gare Maritime in Brussel kijk je je ogen uit. Plekken met internationale allure, maar met onze Belgische trots op de kaart. 

Lees meer

How to be the perfect host

Genieten van de zomervakantie in eigen land, dat doe je bij voorkeur op een terras met een goed glas. In het Antwerpse Stadspark kijkt Bar Capitale uit naar een muzikale zomer, in het unieke decor van Gare Maritime in Brussel kijk je je ogen uit. Plekken met internationale allure, maar met onze Belgische trots op de kaart. 

Lees meer

Chef Marius Bosmans

Niet ver van de Onze-Lieve-Vrouweabdij van Leffe, waar ooit de norbertijnen het bekende abdijbier brouwden, kookt de jonge Leuvenaar Marius Bosmans vandaag de sterren van de hemel in restaurant Arden in Rochefort. Zelf verwerkt hij bier, bruin of blond, graag in zijn gerechten, maar ook de sommeliers durven een aangepast bier bij het menu te schenken.  

Lees meer