Deze website wordt u aangeboden door hln.be

Samen smaakt alles beter

Geen liefde zo oprecht als de liefde voor lekker eten. Het is een liefde die ons samenbrengt, die zorgt voor onvergetelijke herinneringen en die uitnodigt om te genieten, wat de gelegenheid ook is. Of je nu aanschuift voor een romantische tête-à-tête, een gezellig diner met vrienden of gewoon een doordeweekse snelle hap, met liefde klaargemaakt: alles smaakt beter in fijn gezelschap. En sta je samen aan het fornuis, dan wordt er tussen alle ingrediënten door ongetwijfeld ook wat genegenheid in je recept verwerkt. Want niets zo liefdevol dan een overheerlijke, hartverwarmende maaltijd die de smaakpapillen verwent.

De liefdevolle smaak van Italië

Lekker eten en samen tafelen, dat zit bij Italianen in het bloed. Essentieel voor de authentieke Italiaanse keuken zijn pure, kwaliteitsvolle producten die op zichzelf een scala aan smaken omvatten. Eenvoud is rijkdom, luidt het motto. En het is precies die eenvoud die ELVEA hoog in het vaandel draagt. 

Voor hun hele gamma tomatenproducten gebruikt ELVEA uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, met de Italiaanse zon als ultieme smaakmaker. De zongerijpte tomaten worden zorgvuldig geselecteerd en met passie geplukt en verwerkt in de regio’s Parma en Salerno. Tijdens de oogstperiode vindt ook de productie plaats, want rijpe tomaten wachten niet graag. Het échte Italië, lekker en gezond, proef je meteen. En de liefde, die laat zich vanzelf proeven, samen in de keuken en aan tafel.

Aan tafel bij Peppe Giacomazza en Elisa Guarraci 

Een gesprek over familieherinneringen, de Italiaanse gastvrijheid en de liefde voor lekker eten.

Lees meer

Peppe’s ultieme familierecept

Zoals zijn moeder lasagne al forno maakte, zo maakt Peppe hem nog steeds. Onmisbaar: een rijkelijke tomatensaus bomvol smaak.

Lees meer

Tomaat uit blik? Naturalmente!

Van doppio concentrato tot passata en pomodorini: alles wat je moet weten over het rode goud uit blik.

Lees meer

In de keuken van Sven Ornelis

Radiopresentator bij Joe, Would Be Chef en levensgenieter pur sang: Sven Ornelis is van heel wat markten thuis.

Lees meer

That’s amore! 3 liefdevolle tomatendesserts

Verras je valentijntje eens met een vuurrood dessert op basis van … tomaat. Van chocolademousse tot valentijnscake: wedden dat je ieders hart steelt?

Lees meer

100% natuurlijk, boordevol smaak:  

proef de échte Italiaanse keuken met de tomatenproducten van ELVEA.

Ontdek meer